Beoordelingen van Nielz Cafe Restaurant Almelo

Recente recensies van Nielz Cafe Restaurant Almelo

5 sterren na 172 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer, de zalm was precies goed gegaard en de snitzel was perfect en bij de koffie de cheesecake mmmmmm Kan niet beter๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en lekker als altijd! Heerlijk gegeten!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

2 menu's besteld. Ribbetjes en biefstukpuntjes De ribbetjes waren goed. De biefstukpuntjes taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi rol Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was HEERLIJK! Schnitzel, zalm en voor de kleine kipnuggets met frietjes. Op tijd geleverd, zalm heerlijk gaar, lekkere groenten erbij..... top!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geheel uitstekend.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral zo doorgaan.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van het lekkere eten. Het zag er verzorgd uit en het was nog flink heet toen het werd gebracht. De handgeschreven tekst op het kaartje en de tas vonden we heel mooi.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een eerdere mislukte bezorging was het nu voortreffelijk! De bezorging was keurig op tijd en het eten heerlijk. We kijken nu al uit naar een volgende keer...

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn heerlijk thuis uit eten geweest! Het eten was warm en vooral heerlijk. Zoals we kennen van Nielz. Voor herhaling vatbaar..

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van het heerlijke eten!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk verzorgd en op de afgesproken tijd bezorgd. Mijn dochter heeft de bestelling gedaan. Ik zelf ben in "normale" tijden iedere zaterdag op de markt om wat fruit te kopen en bij Nielz te lunchen. Ook in de coronatijd was de inrichting van het terras zo ingericht, dat de verplichte 1,5, m afstand gehouden kon worden. Alle lof. Mijn dochter heeft de bestelling geplaatst. Zij woont niet in Almelo. Mijn naam is J.Nijhoff.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super, goed qua warmte en er was genoeg zeker voor herhaling vatbaar. Ook vonden we het zelf geschreven kaartje en op de verpakking erg leuk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals iedere week....weer super lekker gegeten....deze week van de sushi en de zalm.....alles was heerlijk klaargemaakt ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voldoende keuze op de kaart, ook voor de kinderen. Op tijd bezorgd door een vriendelijke jongeman. Het eten zag er vers uit en was goed op temperatuur. We hebben heerlijk gegeten. Wedges ipv friet zijn een pre, blijven beter warm en "pimpen" het gerecht. Porties waren ruim voldoende. De cheesecake special en trifle waren een heerlijke afsluiter van het diner.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en mals.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer uitstekend.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De groenten was te nat en dreef in het vocht. Jammer dat de heerlijke satรฉ op de natte groenten was gelegd. Daardoor was het vlees ook vochtig. De patat en het brood was overheerlijk. We bestellen zeker nogmaals maar dan graag de groenten apart en zonder vocht. Onze bestelling was ook keurig op tijd. Makkelijk om op de site te bestellen.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, Eten was lekker warm, bezorging zonder vertraging.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen nu elke vrijdag en is altijd erg lekker maar nu leek de kipburger niet goed doorbakken helaas

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd op de minuut af bezorgd. Het smaakte allemaal heerlijk en de maaltijden waren meer dan voldoende!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten weer zoals gewoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon prima. Thuis toch een beetje de beleving van het restaurant. Goede porties, lekker eten en gewoon dik voor elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker en nog redelijk warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte verrukkelijk, lekker van smaak, de zalm precies goed gegaard In 1 woord tot volgende week

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en nog warm. Alleen de knoflook bij het stokbrood bleek geen knoflook te zijn maar een dressing. Dit was enige tegenvaller. Voor de rest was het eten prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker gegeten. Netjes gebracbt en zag er verzorgd uit en was heerlijk warm.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en de bezorgen was precies op tijd. Het was iets afgekoeld maar nog steeds prima. Voor herhaling vatbaar.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was nog lekker warm. Mooi gaar en op tijd geleverd

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top! Smaakte als vanouds. We hopen snel het restaurant weer te kunnen bezoeken

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de biefstukpuntjes besteld en deze waren, zoals altijd, weer prima van smaak. Lekkere combinatie van groente, pepersaus en vlees. Wedges lekker knapperig. Porties zijn groot genoeg en goed warm. Bezorging was precies op tijd. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend genoten van een heerlijke cheesecake ๐Ÿ˜

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Op tijd gebracht, alles lekker goed warm. Mooi verpakt en eten heerlijk

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, gegeten!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Service is goed. Als er geen lockdown is ga ik er weer een keer zitten om wat te drinken en te eten

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en de bezorging netjes. Wel wat weinig aankleding van de burger. En ik zou het prettig vinden als je bijv. een salade of warme groente als bijgerecht kunt bestellen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!!! Dank jullie wel !

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, precies op tijd afgeleverd en het eten was nog lekker warm. Voor herhaling vatbaar

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd door Niels himself en super lekker!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en was weer heerlijk!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hallo Kanjers Het eten was weer lekker, we hebben samen met onze gasten lekker gesmuld. nog even volhouden met z,n allen. liefs de fam. Cress.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geslaagd

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Service was top ๐Ÿ˜€

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De spareribs waren erg lekker. Goed op smaak, net als de groenten en wedges. Voor herhaling vatbaar

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was optijd. Het eten smaakte heerlijk en was lekker warm

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier was ik aan toe. Heerlijke biefstuk puntjes.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd alles goed op temperatuur. Koud en warm gescheiden en het heeft heerlijk gesmaakt.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik krijg steeds berichten dat mijn bestelling onderweg is. Ik heb een ontbijt voor 14 februari besteld. Ik mag hopen dat de bestelling klopt!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, goed warm en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk en stipt optijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn zo blij dat jullie nu ook warme gerechten bestellen nu we niet bij jullie in het restaurant kunnen zitten. We hebben echt genoten van het heerlijke eten. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles smaakte weer heerlijk....verheug me al weer op volgende week

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Meer dan genoeg! Bezorging op de minuut precies door nielz zelf ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd! Gaan we vaker doen,

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging ๐Ÿ˜ƒ

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij weer wat te kunnen bestellen bij Nielz. Keurig op tijd bezorgd door Niels zelf (want gelukkig is het druk) en het smaakte heerlijk. Zolang er Corona is en we bij Nielz kunnen bestellen zij wij van de partij ๐Ÿ˜.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn ...top.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sushi en burger gegeten! Cheesecake en trifle waren top!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! En op tijd bezorgd

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten aan huis. Was mooi op tijd

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, het eten was heerlijk.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling ging heel goed via de site. De menu's stonden duidelijk beschreven en de bezorging was super.. Het eten was heerlijk! Heel tevreden.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was uur later dan aangegeven. Eten was koud. Bezorger op scooter zonder isolatie box of zo om eten warm te houden. Zei dat hij geen navigatie had. Als vertrek tijd klopt heeft hij 20 minuten nodig gehad voor een ritje van nog geen 10 minuten. Denk dat hij lang heeft moeten zoeken om adres te vinden. Klacht wel naar tevredenheid afgehandel door Nielz. Bezorging is de zwakke schakel. Al is het eten nog zo goed, bezorging kan dat verpesten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben gisteren heerlijk gegeten en zelfs ruim voldoende. Even weer terug naar het oude gevoel alsof we lekker bij jullie zaten! Chapeau dat doen we snel nog eens.! Dank jullie wel. En hopenlijk tot snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. was niet erg warm meer, Maar wij zijn dan ook wat moeilijk te vinden zonder navigatie . Gelukkig smaakte het eten nog wel goed hoor. We hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig groente. Bij aflevering was ook een gedeelte van de bestelling van een andere klant afgeleverd. Zij moesten dus langer wachten op hun volledige bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op het afgesproken tijdstip klaar. Het eten was super, en meer dan voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten! Ook meer dan genoeg. Initieel kregen we de verkeerde bestelling mee, maar dat was gelukkig zo opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schnitzelmenu, Kindermenu heerlijk; de spareribs heel erg vet en daardoor eigenlijk niet smakelijk. Die zijn volledig de prullenbak in gegaan... zonde. We gaan zeker nog een keer bestellen, maar dan komen er geen spare ribs meer. Bestelling was wel heel makkelijk, maar โ‚ฌ2 aan bezorgkosten (weinig!!), mooi op tijd, leuk dat je een mail krijgt dat ze onderweg zijn, levering mooi en leuk in de tas. Vrouwelijke bezorger heel vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heeft goed gesmaakt, bezorging duurde wel vrij lang

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom lekker

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare rib , kindermenu en burger waren perfect ! Biefstuk puntjes waren helaas wat taaier. Daarom 4 van de 5 sterren gekleurd! Complimenten ook hoe jullie de wedges en patatjes warm bezorgd krijgen! Heel knap! Vriendelijke bezorger ook en keurig op tijd - top!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Alleen de 'maaltijd' salade carpaccio is meer een salade voor erbij dan een echte maaltijd. Voor 14 euro moet hier echt wel wat meer van komen dan dat kleine bakje. Verder heerlijk genoten!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi kaart, veel keuze. Eten was voortreffelijk. Echt uitetengevoel in eigen huis. Mooie verpakking

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede hoeveelheid en mooi op tijd! Super!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn was alles erg lekker. Vooral blijven doorgaan met de warme groenten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden waren nog goed warm bij aflevering. Vlees (biefstukpuntjes) was mals. En voldoende wedges.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt weer super lekker. Ben niet anders gewend.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte heerlijk, was mooi op tijd en lekker warm!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles ontzettend lekker, volgende week weer

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en heerlijk eten. Uitstekende service!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en super qualieit en super bezorging!!!!! Dikke 10!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd , lekker en warm .

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uurtje te laat, eindelijk eens tijd voor een goed gesprek :)

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd, lekker gegeten. Misschien de volgende keer een salade erbij aanbieden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden waren lauw. Wellicht zal een betere verpakking helpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren bij jullie besteld en zelf opgehaald. Eten was heerlijk! Voor herhaling varbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Nielz is zeker een aanrader. Het eten was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en de bestelling is op de afgesproken tijd thuisbezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, warm geleverd en precies op tijd. Top dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel goed ook lekker warm en netjes bezorg. heel goed eten

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfeft geregeld met het afhalen en heerlijk thuis opgegeten!! Top

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was goed. De spareribs waren lekker alsook de groenten en weder. Alleen de rode koolsalade ontbrak en die stond er op de menukaart wel bij. De bestelling was keurig op tijd en prima verzorgd!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,,was lekker

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De keuze voor sauzen was niet mogelijk en zo kregen we de lekkere wedges zonder saus. Voor de rest was het heerlijk.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling een half uur โ€˜te laatโ€™ maar kregen we een lekkere fles wijn cadeau. Het eten was goed, zoals we van Nielz gewend zijn!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1745 zou eten komen. 1815 gebeld, was er nog niet. Mijn bestelling was verkeerd bezorgd of ik het nog wel wilde hebben?! (Waarom moet ik zelf erachteraan bellen als je al weet dat er ergens wat verkeerd bezorgd is) Ter compensatie een upgrade van gewone cheesecake naar special (0,40 verschil). Vervolgens wordt het bezorgd, ontbreekt de cheesecake. Eten zelf was matig. Jammer. Kom niet uit de buurt, recensies leken goed, maar ik zou dit niet aan raden na deze ervaring. :(

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd en goed op smaak!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen opmerkingen

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, kleine porties

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden de cheesecake special besteld. Wauw was deze weer super!!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten bij nielz is altijd goed! Heel blij dat ze nog blijven bezorgen!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet meer warm maar koud tot lauw daar naast was de goeveelheid minder dan waneer we het gerecht altijd in het restaurant bestelde Helaas viel het ins dus tegen

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer als van ouds, alleen nu in huiselijke kring! Met de fiets bezorgd en toch warm op kunnen eten, ondanks dit koude weer. Top!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, heerlijk gegeten!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker, heerlijke hamburger en lekkere carpaccio...bestel gauw weer bij jullie

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vertrouwde kwaliteit

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer! Op de aangegeven tijd bezorgd en zoals eerder weer zalige sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi bowl met zalm was top! Meer dan genoeg gegeten en allemaal erg vers. Mega snelle service qua bestellen en ophalen. Toppers zijn jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten. Snelle bezorging.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd. Helemaal goed๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜€

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service zoals het hoort !

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste cheesecake ooit!!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd en heerlijk gesmaakt!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige sushi.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De cheesecake special was weer super!!!!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, tevens smaakte het uitmuntend!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke cheesecake ๐Ÿ‘Œ

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl besteld, en een special cheesecake! Wij hebben heerlijk gegeten, goed van smaak en heerlijk vers!! Super tevreden altijd bij nielz!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Dank jullie voor de goede en snelle bezorging en het heerlijke eten!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De cheescake special was weer heerlijk!!!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.De bezorging was precies op tijd tip top is voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte aanrader om hier wat te bestellen. Heeft ons echt lleker gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar ๐Ÿ‘

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte kwaliteit en erg lekker!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijke cheesecake weer! Bedankt!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nooit geweten dat sushi zo lekker is!! Wij hebben sinds de gedeeltelijke lockdown voor de tweede keer genoten van overheerlijke sushi. Ik hoop niet dat deze situatie nog lang aanhoudt, maar wat mij betreft blijft jullie sushi voor altijd. Dank voor de service, het bezorgen op de fiets en het heerlijke eten! Blijf gezond!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben afgelopen 3 weken een paar keer een pokewbowl bij Nielz besteld. Naast dat het bestellen online elke keer al fout gaat omdat deze elke keer het verkeerde doorgeeft wordt er ook niet goed gekeken naar de beschrijving van de bestelling. Tenslotte moesten we nog bijbetalen voor iets wat zij fout hadden gedaan. Niet tevreden en niet klantvriendelijk.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Bezorging snel en erg vriendelijk. Top dus.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd bezorgd, zelfs duurzaam op de fiets! Het was super vers, echt heel lekker!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Jammer dat er een beperkte keuze is; vanwege mijn zwangerschap valt er al veel af. Toch nog iets lekkers kunnen uitkiezen van de kaart en het smaakte weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, zelfs nog nabesteld. Snelle bezorging ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. De sushi en poke bowl waren heerlijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van heerlijke super verse gevarieerde sushi

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers, smaakvol, mooi opgemaakt. Cheesecake als vanouds, super!! Dank jullie wel, ook voor jullie kaartje en de welbekende lollyโ€™s.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten te vroeg. Goede sushi, lekkere vis. 28 stuks mogelijk iets te weinig voor 2 personen. Een crunchy variant erbij zou lekker zijn. Al met al, lekker gegeten!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Cheescake is de allerlekkerste ! Vriendelijk personeel, zeker een aanrader !

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag de cheesecake deluxe besteld. De bezorging was mooi op tijd. Het smaakte heerlijk!!! Voor herhaling vatbaar.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, box is lekker gevarieerd

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was wel lekker. Maar de bestelling is al Twee keer fout gegaan en naar de extra opmerking word niet gekeken blijkbaar

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De cheesecake special was heerlijk

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hoef niet meer naar Tao in Enschede te rijden. Wat een fantastische sushi. En ook nog eens keurig op tijd bezorgd. Vaste klant erbij ๐Ÿ˜